Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ηλεία: Οι βόλτες με το ποδήλατο δεν γίνονταν για λόγους γυμναστικής...

Οι κάτοικοι στη Ζαχάρω έβλεπαν τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης να κάνει βόλτες με ποδήλατο και να απευθύνεται σε ιδιοκτήτες καταστημάτων ζητώντας δουλειά...


Οργανωμένη σπείρα Αλβανών που δρούσε στην περιοχή του Κακόβατου στη Ζαχάρω, εξαρθρώθηκε από τις Αρχές, μετά από επιχείρηση που έγινε στο χώρο που διέμεναν και βρέθηκαν δεκάδες κλοπιμαία, που σύμφωνα με πληροφορίες προέρχονται από σπίτια και αποθήκες της περιοχής.


Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο από τους τρεις δράστες, ηλικίας 21 και 26 ετών, ενώ ο τρίτος 23 ετών αναζητείται. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες, τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα, αναζητώντας δουλειά στην ευρύτερη περιοχή του Κακόβατου, είχαν νοικιάσει δωμάτιο στο χωριό. Αυτό ήταν το πρόσχημα γιατί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές σκοπός τους ήταν να ρημάξουν το χωριό, καθώς ο ένας από τους δράστες, ο 21χρονος, είχε εργαστεί κατά το παρελθόν στην περιοχή και γνώριζε «πρόσωπα και πράγματα».

Ο εγκέφαλος είναι ο 23χρονος ο οποίος και διαφεύγει τη σύλληψη. Ο μικρότερος της σπείρας υποδείκνυε τους στόχους, ο εγκέφαλος εξέταζε τα δεδομένα και οι τρεις μαζί «χτυπούσαν». Ο εγκέφαλος της σπείρας φέρεται να κυκλοφορούσε στο χωριό με ένα ποδήλατο και στην βόλτα του αυτή, «τσέκαρε» τους στόχους. Φέρονται να είχαν διαπράξει τον τελευταίο μήνα δεκάδες κλοπές και διαρρήξεις, με λεία κυρίως εργαλεία και άλλα αντικείμενα, ενώ ανάμεσα στα κλοπιμαία βρέθηκε και μια μοτοσικλέτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...