Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Πάτρα: "Εφυγε" από τη ζωή ο ιδρυτής του ΟΚΠΕ Ανδρέας Ανδριόπουλος


Εφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Ανδριόπουλος Πρόεδρος του Οργανισμού Καλλιτεχνικών-Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που επι σειρά ετών διοργανώνει το Φεστιβάλ Πάτρας θεσμός Αρχαίου Δράματος



Ο Ανδρέας Ανδριόπουλος αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας, πλην όμως αυτό δεν είχε σταθεί εμόπόδιο στο να συμμετέχει ενεργά στις πολιτιστικές δράσεις του Φεστιβάλ και της πόλης.


Οραματίστηκε και υλοποίησε από το 1981 την ίδρυση του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του οποίου ήταν επί σειρά ετών πρόεδρος.

Ως επικεφαλής του Οργανισμού που ήταν και φορέας υλοποίησης του Φεστιβάλ Πάτρας, είχε φιλοξενήσει στην πόλη μεγάλες παραστάσεις κορυφαίων θεατρικών σχημάτων καθώς και συναυλίες με πασίγνωστα ονόματα της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας σκηνής.

Ο Ανδρέας Ανδριόπουλος χημικός στο επάγγελμα, είχε επί σειρά ετών διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Εφέδρων αξιωματικών, ενώ στην διάρκεια της πολυετοιύς δράσης του στον χώρο του Πολιτισμού είχε αναπτύξει και πλούσια κοινωνική δράση. Με τον θάνατό του αφήνει μεγάλο κενό, ενώ όλοι θα έχουν να θυμούνται τον ανοιχτό και πλατειά κοινωνικό του χαρακτήρα.

Δυσαναπλήρωτο το κενό για τους δυο γιους του εκλιπόντος, τον Ανδρέα και το Μάριο.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί από την οικογένειά του το πρόγραμμα της κηδείας του, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες.

xespao.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...