Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας: Νέα σύλληψη για λαθραία τσιγάρα και καπνό

Η κυκλοφορία στη «μαύρη αγορά» αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο ενώ οι Έλληνες έχουν κανίσει φέτος πάνω από 4,4 δισ. τσιγάρα αμφίβολης ποιότητας και προέλευσης


Κλιμακώνονται οι συλλήψεις για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων, που η κυκλοφορία τους στη «μαύρη» αγορά έχει ως αποτέλεσμα ένα στα πέντε τσιγάρα που καταναλώνονται στην Ελλάδα να έχει πωληθεί παράνομα και τους Έλληνες να έχουν καπνίσει φέτος περισσότερα από 4,4 δισ. τσιγάρα αμφίβολης ποιότητας!


Ένας, ακόμη, λαθροδιακινητής έπεσε στα χέρια των αστυνομικών στην περιοχή Νεοχώρι της Αιτωλοακαρνανίας. Πρόκειται για έναν 32χρονο Πακιστανό, ο οποίος συνελήφθη μετά από πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί για την παράνομη δραστηριότητά του. Ο αλλοδαπός υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 270 πακέτα τσιγάρων χωρίς τις ενδεικτικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης και δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 710 γραμμαρίων.


Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου για κατοχή λαθραίων τσιγάρων, ενώ τα πακέτα εστάλησαν στις αρμόδιες τελωνειακές αρχές για τον καταλογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών υπέρ του ελληνικού δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...