Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Πάτρα: Καθαρισμός του προαύλιου χώρου του Σκαγιοπουλείου

Σήμερα Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Ιουλίου 2013, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, τα μέλη και οι φίλοι από τον πολιτιστικό φορέα ART IN PROGRESS, το σύλλογο "Πολίτες Πάτρας Εν Δράσει" και η εταιρεία ΕΝ ΚΗΠΟΙΣ, αποφασίσαμε να περιποιηθούμε τον προαύλιο κήπο του Σκαγιοπουλείου, έναν πνεύμονα πρασίνου στο κέντρο της πόλης που κάποτε ήταν πανέμορφος και ζωντανός.

Όσοι λοιπόν από εσάς θέλετε να περιποιηθείτε μαζί μας το χώρο πρασίνου του Σκαγιοπούλειου Ιδρύματος, σας περιμένουμε για να απομακρύνουμε μαζί τα ξερά χόρτα, τα κομμένα κλαδιά και με την καθοδήγηση επαγγελματιών κηπουρών να ομορφύνουμε αυτό το χώρο που κάποτε αποτελούσε στολίδι για την πόλη της Πάτρας.

Φορέστε λοιπόν, το καπέλο σας, ένα πάνινο μακρύ παντελόνι (για να μην τραυματίσετε το δέρμα σας), κλειστά παπούτσια, φέρτε ένα ζευγάρι σκληρά γάντια για εργασίες κηπουρικής και φυσικά τη θετική σας διάθεση και το χαμόγελό σας.

Όσοι από εσάς έχετε διαθέσιμες τσουγκράνες, πιρούνες, χειροπρίονα και ψαλίδες που ξέρετε να χειρίζεστε, μας είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτα.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Κλεομένης Κωστόπουλος, 6934269856

newsplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...