Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

N.Nικολόπουλος: "Δεν τίθεται θέμα μείωσης τιμών στα φωτοβολταϊκά και στα Αιολικά πάρκα"

Δημοτικά Διαμερίσματα της Αχαΐας μπορούν να γίνουν «πράσινες αγροτικές περιοχές» Η δυνατότητα να ενταχθούν οι πυρόπληκτοι Δήμοι της Αχαΐας στο πρόγραμμα δημιουργίας πρότυπων περιοχών με μηδενικές εκπομπές ρύπων και μηδενική κατανάλωση ενέργειας επισημαίνεται σε απάντηση που έλαβε ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Νίκος Ι. Νικολόπουλος από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ).

Πιο συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Αχαιού βουλευτή, το ΚΑΠΕ ενημερώνει πως η ένταξη Δήμων ή Δημοτικών Διαμερισμάτων στο πρόγραμμα «Πράσινες Αγροτικές Περιοχές» θα γίνει μετά από υποβολή σχετικού φακέλου στα πλαίσια ανοιχτής διαγωνιστικής διαδικασίας. Οι Δήμοι της Αχαίας μπορούν να υποβάλλουν φάκελο, ενώ οι προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα, είναι υπό διαμόρφωση και θα οριστικοποιηθούν μετά από ανοιχτή διαβούλευση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Το κράτος είναι καλό να ενθαρρύνει τους πολίτες του να χρησιμοποιούν τα φωτοβολταικα και ιδιαίτερα στην Ελλάδα που μπορούμε να τα εξελίξουμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...