Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Επαρχείο Πύργου: Κινδυνεύουν μικρά παιδιά


Τον Σεπτέβριο του 2012 έπειτα απο πτώση 2 δένδρων στο Επαρχείο της κεντρικής πλατείας του Πύργου είχαν δημιουργηθεί ζημιές στην σιδερένια περίφραξη του χώρου. Συνέπεια αυτών των ζημιών, εδώ και ένα χρόνο περίπου, είναι... οτι μέρος της σιδερένιας περίφραξης έχει αφαιρεθεί και δεν έχει αντικατασταθεί ακόμα...

Αιτήσεις προς τον Δήμο έγιναν, παράπονα απο πολίτες και απο πολλούς γονείς έγιναν αλλά μέχρι στιγμής ο Δήμος αμέτοχος. Ούτε καν μια πρόχειρη κατασκευή για να καλύπτει το κενό της περίφραξης.

Kαθημερινά τον χώρο του Επαρχείου επισκέπτονται δεκάδες οικογένειες με τα παιδιά τους ώστε να παίξουν στη μικρή μισοχαλασμένη παιδική χαρά. Ειδικά τα Σαββατοκύριακα τα παιδιά είναι διπλάσια. Η επίβλεψη των μικρών παιδιών είναι συνεχής καθώς οι γονείς φοβούνται μήπως κάποια στιγμή απομακρυνθούν και βρεθούν στο ακάλυπτο μέρος της περίφραξης και πέσουν από ύψος περίπου 5 μέτρων!

Ελπίζουμε να μην περιμένουν για πολύ ακόμα οι πολίτες και οι επισκέπτες του Επαρχείου να φτιαχτεί η περίφραξη ή ακόμα χειρότερα, να τραυματιστεί κάποιο παιδί ώστε ο Δήμος να τοποθετήσει σε χρόνο ρεκόρ το κομμάτι της περίφραξης που λείπει.
iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...