Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ο Σαμαράς μοίρασε οφίτσια για να κρατηθεί στην εξουσία…»

Ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης με πρόσωπα από το «αμαρτωλό» πολιτικό παρελθόν δεν θα επιφέρει καμία αλλαγή στην κοινωνία, που καθημερινά εξαθλιώνεται, με την ανεργία και την ανέχεια  ολοένα να αυξάνονται.

Οι πολίτες δεν περιμένουν τίποτα από πρόσωπα που έχουν δοκιμαστεί στο πρόσφατο παρελθόν και απέτυχαν παταγωδώς στο έργο τους. Οι πολιτικοί  υπαίτιοι για την σημερινή ζοφερή κατάσταση της χώρας, οι αδιάβαστοι που υπέγραφαν τα Μνημόνια χωρίς  ίχνος ευθύνης προς τους πολίτες, αυτοί που επέβαλλαν στους πολίτες ανάλγητα και δυσβάσταχτα μέτρα, τώρα καλούνται από τον κ. Σαμαρά -άκουσον άκουσον- για να μας σώσουν.

H κοινωνία δεν περιμένει τίποτα από αυτή την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, γιατί όπως λέει και ο λαός «μπορεί οι βιολιτζήδες να άλλαξαν αλλά ο χαβάς έμεινε ο ίδιος», αφού όσο συνεχίζεται η στείρα πολιτική της λιτότητας και της υποτέλειας στους δανειστές, ο κατήφορος για την χώρα και τους πολίτες δεν θα έχει σταματημό! Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς, στηριζόμενος στον πιο αδύναμο Κυβερνητικό εταίρο προκειμένου να κρατηθεί πάση θυσία στην εξουσία να «άλλαξε» την Κυβέρνηση για το θεαθήναι, η κοινωνία όμως δεν «αλλάζει» αλλά συνεχίζει να «βουλιάζει» στον μνημονιακό «βούρκο»!

Ο Αντώνης Σαμαράς το μόνο που κατάφερε είναι να δικαιώσει την πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ και να συγκαλύψει το μεγαλύτερο σκάνδαλο που δεν είναι άλλο από την ένταξη της Ελλάδας στο ΔΝΤ με την τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009.

Η αλλαγή άρδην της πολιτικής που εφαρμόζεται θα φέρει διέξοδο στο εθνικό αδιέξοδο που οδηγεί την χώρα η Κυβέρνηση! Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν κινήσεις εντυπωσιασμού από μια Κυβέρνηση που αδυνατεί να διεκδικήσει αναπτυξιακές λύσεις για την χώρα και πλέον μετράει αντίστροφα τις μέρες εξουσίας της!


Με εκτίμηση

Γιώργος Δρακούλης

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικής  Νεολαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...