Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Σε άσχημη κατάσταση η ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ Δ. Κουκίου που συνελήφθη για την υπόθεση δολοφονίας

Πλήρη άγνοια για την υπόθεση της δολοφονίας του 38χρονου Πάνου Τσίρκα στις 20 Απριλίου στην Πάτρα δηλώνει η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου, η οποία συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στον Άγιο Δημήτριο μαζί με άλλα τέσσερα άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο Αλέξης Φράγκος.

Η πρώην εστεμμένη κατηγορείται για το πλημμέλημα της υπόθαλψης εγκληματία, καθώς ο Αλέξης Φράγκος φέρεται να έχει ομολογήσει τη δολοφονία του 38χρονου.

Η Κουκίου υποστηρίζει ότι έτυχε να βρίσκεται μαζί με τον σύντροφό της, τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση, στο σπίτι όπου εντοπίστηκε ο Φράγκος, καθώς σε αυτό διαμένουν η έγκυος αδελφή της και ο σύζυγός της.

Όπως δήλωσε ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου, η πρώην Σταρ Ελλάς βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού βρέθηκε μπλεγμένη σε μια ιστορία τη στιγμή που δεν το περίμενε. «Βρέθηκε στο λάθος τόπο, τη λάθος ώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περαιτέρω εξηγήσεις αναμένονται να δώσουν τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες για υπόθαλψη εγκληματία τη Μ. Τρίτη. Έως τότε και οι τέσσερις θα παραμείνουν κρατούμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...