Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Μαζικές συλλήψεις στο Λευκοχώρι Ηλείας για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στο Λευκοχώρι Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 50, 43, 30 και 21 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίσταση αδικήματα, της εμπορίας, καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών.

Επίσης συνελληφθησαν άλλοι οκτώ ημεδαποί, ηλικίας από 27 έως 44 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για αγορά και χρήση ναρκωτικών.

Ειδικότερα οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, αξιοποίησαν κατάλληλα πληροφορίες συμφωνά με τις οποίες ο 50χρονος και ο 43χρονος ημεδαπός κατείχαν ναρκωτικές ουσίες τις οποίες πωλουσαν σε χρήστες της περιοχής ενώ παράλληλα καλλιεργούσαν και δενδρύλλια κάνναβης από κοινού με τον 30χρονο και τον 21χρονο.

Για τη σύλληψη των τεσσάρων ημεδαπών πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 50χρονου και του 43χρονου στο Λευκοχωρι Ηλείας και τη σύλληψη τους.

Στη κατοχή των δυο ημεδαπών οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά τα εξής :

-Δυο νάιλον συσκευασίες κάνναβης βάρους 6,6 γραμμαρίων.
-Δυο ζυγαριές ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης.
-Ένα φιαλίδιο μεθαδονη σε υγρή μορφή βάρους 26ml.
-Ένα ναρκωτικό φαρμακευτικό δισκίο.
-Ένα κινητό τηλέφωνο.
-Το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ.
-Μια σακούλα τροφίμων και μια κάρτα τηλεφώνου με ίχνη ηρωίνης.

Έπειτα οι Αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε καλλιέργεια καλαμποκιού δεκατρία φυτά κάνναβης τα οποία καλλιεργούσαν από κοινού οι τέσσερις ημεδαποί ενώ παράλληλα συνέλαβαν τον 30χρονο και τον 21χρονο, οι οποίοι είχαν μεταβεί στο χώρο για την περιποίηση των φυτών.

Στη συνέχεια συνελληφθησαν άλλοι οκτώ ημεδαποί οι οποίοι μετέβηκαν στο Λευκοχώρι Ηλείας προκειμένου προμηθευτούν ναρκωτικά από τον 50χρονο συλληφθέντα.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι οκτώ ημεδαποί είχαν αγοράσει και άλλες φορες ναρκωτικά, ιδίως ηρωίνη, από τον 50χρονο.

Οι δώδεκα συνολικά συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο ενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...