Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ηλεία: Ξαφνικός θάνατος 42χρονου από την Ολυμπία

Την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας άφησε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο Π. Κ. από το Κοσκινά του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας που μεταφέρθηκε εσπευσμένα με πολύ υψηλό πυρετό. Τα αίτια του θανάτου θα αποσαφηνιστούν από την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ο άτυχος 42χρονος χθες το πρωί πήγε κανονικά στη δουλειά του στη ΔΕΗ, όπου εργαζόταν ως διοικητικός υπάλληλος αρκετά χρόνια τώρα, αλλά γύρω στις 2:00 το μεσημέρι ζήτησε άδεια να αποχωρήσει, αφού αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία.

Πολύ γρήγορα ανέβασε υψηλό πυρετό και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο Κ.Υ Αρχαίας Ολυμπίας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν την κρισιμότητα της κατάστασης και έκριναν αναγκαία την άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, το οποίο και εφημέρευε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το περιστατικό έφτασε στο Νοσοκομείο σε πολύ βαριά μορφή και εκτός από πυρετό που έφτανε μάλιστα στο 42, παρουσίασε και σημάδια σηψαιμίας.

Αν και διασωληνώθηκε άμεσα, κι ενώ βρέθηκε κρεβάτι στη ΜΕΘ της Τρίπολης, ωστόσο η κατάσταση του επιδεινωνόταν ραγδαία, μη επιτρέποντες τη μετακίνησή του.

Ό άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν τις 11 το βράδυ, βυθίζοντας στη θλίψη τους συγγενείς τους αλλά και τους συναδέλφους τους στη ΔΕΗ, όπου εργαζόταν και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Οι γιατροί, δε μπορούν με βεβαιότητα να εξηγήσουν την αιτία θανάτου, ωστόσο εξετάζουν πολλά ενδεχόμενα αφού τα συμπτώματα ήταν πολλά και έντονα, επιδεινώνοντας την κατάσταση της υγείας του από λεπτό σε λεπτό, αν και δεν είχε συμπτώματα αδιαθεσίας τις προηγούμενες ημέρες, μέχρι που κατέληξε, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί να τον κρατήσουν στη ζωή. Φως στα αίτια του θανάτου του και απαντήσεις στους οικείους του, θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Πηγή: http://www.patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...