Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Αιτωλοακαρνανία: Έπιασε δουλειά στο σπίτι ηλικιωμένου και τον «μάδησε»!

Άρπαξε πορτοφόλια με 3.100 ευρώ μόλις δυο μέρες αφού προσελήφθη

Είχε καταστρώσει προσεκτικά το σχέδιό της η 44χρονη γυναίκα που πήγε να ζητήσει δουλειά ως οικιακή βοηθός στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στην περιοχή του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας. Γνώριζε ότι ο ιδιοκτήτης ο οποίος ζούσε μόνος είχε γερό κομπόδεμα και αποφάσισε να τον «μαδήσει»!

Μόλις δυο ημέρες χρειάστηκε η αδίστακτη Ελληνίδα για να εντοπίσει πού έκρυβε τις οικονομίες του ο άτυχος 91χρονος στον οποίο είχε συστηθεί με ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας! Μόλις βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, διέρρηξε το ντουλάπι του, άρπαξε από μέσα δυο πορτοφόλια που περιείχαν 3.100 ευρώ και διάφορα έγγραφα με τίτλους ιδιοκτησίας και έγινε... λαγός!

Η κλοπή έγινε στις 28 Φεβρουαρίου και ο ηλικιωμένος, μόλις είδε ότι η οικιακή βοηθός είχε εξαφανιστεί, δεν άργησε να καταλάβει τι είχε συμβεί. Την κατήγγειλε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι άνδρες του οποίου ξεκίνησαν αμέσως έρευνες. Πέρασε μια εβδομάδα, όμως, ώσπου να ταυτοποιηθούν τα πραγματικά στοιχεία της δράστιδος η οποία αναζητείται, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...