Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Πλούσιο «μεροκάματο» από τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

Στο πορτ μπαγκάζ, έπειτα από σχετική έρευνα, βρέθηκαν 500 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης

Είχαν βγάλει πλούσιο... μεροκάματο από τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και πήγαιναν για να συνεχίσουν το παράνομο εμπόριο σε άλλες περιοχές, δυο Πακιστανοί που συνελήφθησαν ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητο του ενός στη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου!

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που είχαν στήσει μπλόκο στο ύψος του Καπελέτου κάνοντας ελέγχους για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, ακινητοποίησαν το όχημα των δυο αλλοδαπών ηλικίας 30 και 29 χρόνων για να το ελέγξουν και βρήκαν στο πορτ μπαγκάζ  500 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Οι  δυο Πακιστανοί είχαν πάνω τους 415 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων μαζί με ένα κινητό. Τα πακέτα εστάλησαν στην αρμόδια τελωνειακή αρχή για τον καταλογισμό φόρων και δασμών και οι δυο αλλοδαποί  οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενοι για μεταφορά και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...