Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ξεκίνησαν οι κατασχέσεις στο ΙΚΑ Πάτρας

Ο εφιάλτης των κατασχέσεων κτυπά πλέον και επίσημα την πόρτα 266 ιδιοκτητών επιχειρήσεων με έδρα την Πάτρα, οι οποίοι παρά τα σχετικά  ειδοποιητήρια δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν και να πληρώσουν το χρέος τους προς το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΕ


Οι 266 κατασχέσεις  ενεργοποιήθηκαν μέσα από την υπογραφή - με την ένδειξη επείγον- παραγγελίας που δόθηκε στο Κέντρο Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών (ΚΕΑΟ).

Πρόκειται για την πρώτη «παρτίδα» κατασχέσεων και σε αυτή εντάσσονται όσοι πατρινοί επιχειρηματίες οφείλουν περισσότερα από 30.000 ευρώ .

Θα ακολουθήσει και δεύτερο κύμα πολύ πιο μεγάλο καθώς θα ακουμπά και όσους έχουν οφειλές οι οποίες θα είναι μεγαλύτερες από 5000 ευρώ.

Το PatrasTimes.gr, μετά την έρευνα που πραγματοποίησε σχετικά με τον αριθμό των επιχειρηματιών οι οποίοι θα λάβουν χαρτιά κατάσχεσης στην Πάτρα, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΙΚα Γ. Κυριακόπουλο , ο οποίος τόνισε πως η ομοσπονδία έχει στείλει ήδη επιστολή προς τον πρωθυπουργό αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης και αναφέρει την ανάγκη ύπαρξης άλλης ρύθμισης για την εξόφληση των χρεών από επιχειρήσεις προς το ΙΚΑ καθώς η ισχύουσα δεν ήταν δυνατόν να αποδώσει λόγω της τραγικής κατάσταση στην οποία βρίσκονται αυτές.

patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...