Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Πάτρα: Εκανα σεξ με τον γιο μου για να τον κάνω άντρα -Η απίστευτη απολογία των γονιών-τεράτων

Ποινή φυλάκισης 123 χρόνων στον πατέρα και 103 στη μητέρα, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου στους δύο γονείς από τη Λεύκα οι οποίοι εξανάγκαζαν σε όργια τα παιδιά τους, στα οποία συμμετείχαν και οι ίδιοι.


Το ζευγάρι ήταν προφυλακισμένο από τον Μάιο του 2013 και η υπόθεση είχε προκαλέσει πανελλήνια αίσθηση όταν αποκαλύφθηκε. Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν το ένα από τα δύο κορίτσια μίλησε σε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο και ενημέρωσε την Εισαγγελέα ανηλίκων.


Σύμφωνα με το patrastimes.gr, το δικαστήριο δέχτηκε ότι ο 50χρονος πατέρας έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών, ενώ υποχρέωνε τη μητέρα να κάνει έρωτα με τον 15χρονο γιο τους.

Ο ανήλικος γιος του ζευγαριού ερχόταν σε ερωτική επαφή με τη μητέρα του, καθ' υπόδειξη του πατέρα του, ενώ εκείνη το... δεχόταν, μη μπορώντας, όπως υποστηρίζει, να κάνει αλλιώς, γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού όταν έπινε.

Όταν, όμως, οι αστυνομικοί την πίεσαν η γυναίκα φέρεται να τους είπε: «Ηθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα». Αυτά τα λόγια μεταφέρθηκαν και στο δικαστήριο, χωρίς η γυναίκα να τα διαψεύσει. Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών, καθώς τα παιδιά είναι ανήλικα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...