Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Αίγιο: Οι αυριανές εκδηλώσεις στο "Πάρκο των Χριστουγέννων"

Για αύριο Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις στο "Πάρκο των Χριστουγέννων" στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου:

  • · Στις 10.30 το πρωί, εορταστικό εικαστικό εργαστήρι “Λιλιπούτειοι Καλλιτέχνες”, με την επιμέλεια του ΕΚΑΜΕ/ΑμΕΑ Αιγίου. Την ίδια ώρα, το "Λιχουδόσπιτο" φιλοξενεί το "Coffee Street" cafe-take away (Αίγιο & Πάτρα).
  • · Στις 12 το μεσημέρι, συναυλία με το συγκρότημα πνευστών "Blowin' in the wind". Με την ευγενική προσφορά του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Δήμου Αιγιαλείας.
  • Στις 6 το απόγευμα, οι «Ευχές Αγγέλων», δηλαδή μπαλόνια με παιδικές ευχές, ταξιδεύουν στον ουρανό με τις μελωδίες της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας». Την ίδια ώρα, το "Λιχουδόσπιτο" φιλοξενεί το Ζαχαροπλαστείο "Πραλίνα" με τραγανούς λουκουμάδες.
Επίσης, τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων Δημοτικού Σχολείου Καμαρών, ανοίγει το "Παραμυθοσέντουκο των Χριστουγέννων", γεμάτο ιστορίες και μουσικές, που ταξιδεύει από άκρη σε άκρη. Στην αφήγηση η Χριστίνα Δημοπούλου και στη μουσική ο Άγγελος Γιαννόγλου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Καμαρών.

Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο. Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. www.dikepaigialeias.gr όπως και στο Facebook και το Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...