Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Ο Γ. Κότσιρας στις 30 Δεκεμβρίου στο Αίγιο

Ένα μήνα μετά την sold out συναυλία του στο Αίγιο, ο Γιάννης Κότσιρας έρχεται ξανά στο ΠολυΤεχνείο, τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου


Τα χρόνια περνούν, τα τραγούδια μένουν. Κάποια τραγούδια όμως μένουν και εκτός προγράμματος. Το φετινό χειμώνα ο Γιάννης Κότσιρας μας παρουσιάζει αυτά τα τραγούδια. Όλα τα αγαπημένα τραγούδια που όλοι σιγοτραγουδάμε αλλά σπάνια ακούμε στα προγράμματά του, συγκεντρωμένα σε μια δίωρη μουσική παράσταση.

Αγαπημένες μπαλάντες όπως το «Σ' ερωτεύομαι» ή το «Πως θα πεθάνω εγώ για σένα» αλλά και πολλά άλλα, βρίσκουν τη θέση τους ανάμεσα σε γνωστά τραγούδια του, παλιά και καινούρια, από το ήδη αγαπημένο «Μουσικό Κουτί», σε ένα ακουστικό πρόγραμμα επικεντρωμένο στην ανθρώπινη σχέση και στην ηρεμία που εκπέμπουν από μόνα τους τα τραγούδια, χωρίς εντάσεις.

Τρεις σπουδαίοι μουσικοί συμπρωταγωνιστούν σε αυτή την μουσική πρόταση: Ο Άκης Κατσουπάκης στο πιάνο που έχει αναλάβει και την ευθύνη των ενορχηστρώσεων, ο Βαγγέλης Μαχαίρας σε όλο το φάσμα των νυκτών εγχόρδων από το μπουζούκι μέχρι το μαντολίνο και ο Κώστας Μιχαλός επεκτείνει τις ηχητικές δυνατότητες της κιθάρας.


ΕΙΣΟΔΟΣ 15€ - ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 12€. Τα πρώτα 100 εισιτήρια 12 €. Ώρα εναρξης 22.30. Τηλ. πληροφοριών-κρατήσεων 26914-00429, 6976-619217. Εισιτήρια περιορισμένα.

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΧΩΡΟΣ ΘΕΑΜΑΤΩΝ: Επισκόπου Τιμοθέου και Παναγιωτοπούλων, Αίγιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...