Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Πάτρα- Ισόβια για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας χασίς

Ήταν 15 Μαρτίου του 2013 όταν ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου εντόπισε την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό της νταλίκας που ελέγχθηκε στο λιμάνι της Πάτρας...


Βαριά «καμπάνα» σήμανε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών για τον οδηγό και τον ιδιοκτήτη μιας νταλίκας, ακριβώς ένα χρόνο μετά τη σύλληψή τους για την μεταφορά μεγάλης ποσότητας χασίς. Και οι δυο καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη!


Ήταν 15 Μαρτίου του 2013 όταν ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου εντόπισε την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό της νταλίκας που ελέγχθηκε στο λιμάνι της Πάτρας. Μέσα, βρέθηκε το παράνομο φορτίο που αποτελούνταν από 126 δέματα με συνολικά 116 κιλά ακατέργαστης κάνναβης!

Ο 31χρονος Αλβανός οδηγός του φορτηγού που κατοικούσε στα Άνω Λιόσια συνελήφθη και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε με χειροπέδες ο 32χρονος ιδιοκτήτης της νταλίκας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτε για τη μεταφορά των ναρκωτικών. Το ίδιο επανέλαβε και στην απολογία του, αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο που τον καταδίκασε στην ίδια ποινή με τον μεταφορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...