Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

1500 πολίτες κατέθεσαν 1 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας


Περισσότεροι από 1500 πολίτες από το Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή προχώρησαν στην πληρωμή 1 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας τα οποία προεισπράττονται.Πιο συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες η Κίνηση Πολιτών προχώρησε στην είσπραξη του 1 ευρώ έξω από την εφορία Αγρινίου, στην οποία στη συνέχεια κατέθεσε το ποσό που συγκεντρώθηκε για τα τέλη κυκλοφορίας. 


Πέρσι περίπου 300 πολίτες πλήρωσαν ένα ευρώ για τα τέλη και φέτος ο αριθμός ξεπέρασε τους 1500 πολίτες που δήλωσαν προς πάσα κατεύθυνση «δεν έχω, δεν μπορώ, δεν πληρώνω».

Η Κίνηση Πολιτών δηλώνουν στο AgrinioNet.gr «δεν θέλουμε να είμαστε εκπρόθεσμοι, διότι γνωρίζουμε τις υποχρεώσεις μας ως Έλληνες πολίτες, διαφωνώντας στο ύψος και την ποιότητα των τελών και ζητάμε την εναρμόνιση με όσα ισχύουν στην Ε.Ε. Θα καταθέσουμε αίτηση αναστολής για τα τέλη, για κάθε έναν που συμμετέχει συμβολικά με το ποσό του 1 ευρώ, ώστε να μην χρεωθούν διπλά τέλη, να μην αφαιρεθούν πινακίδες και να μην υπάρχουν προβλήματα με την τροχαία και στη συνέχεια, εξού και το ποσό των 20 ευρώ, θα καταθέσουμε ομαδική προσφυγή στο ΣτΕ, σε συνεργασία με το ΙΝΚΑ, κατά της διαδικασίας προείσπραξης των τελών σε όλους του Έλληνες. Συνεχίζουμε αμετανόητα να δηλώνουμε ότι δεν έχουμε, δεν μπορούμε, δεν πληρώνουμε».
http://agrinionet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...