Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Πύργος: Χωρίς νερό oι Εργατικές Κατοικίες - Έσπασε αγωγός

Μια ακόμα ζημιά, λόγω της πίεσης του νερού του Ερυμάνθου, επιχείρησε να διορθώσει χθες το πρωί, το συνεργείο της ΔΕΥΑΠ, που κλήθηκε από κατοίκους της περιοχής των Εργατικών Κατοικιών της οδού Κατακόλου, για το συμβάν.


Νωρίς το πρωί, οι κάτοικοι που διαμένουν εκεί είδαν πως ο αγωγός που περνά από το σημείο και υδρεύει τις εργατικές κατοικίες καθώς και τη γύρω περιοχή, είχε υποστεί για ακόμα μια φορά, ζημιά, με αποτέλεσμα το νερό να χύνεται ανεξέλεγκτα για αρκετή ώρα μπροστά στις αυλές των σπιτιών.

Όπως ανέφεραν οι κάτοικοι της περιοχής στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» ο συγκεκριμένος αγωγός, είχε υποστεί και πάλι ζημιά πριν λίγο διάστημα για τον ίδιο λόγο, ενώ αυτή τη φορά, φαίνεται πως η ζημιά ήταν μεγαλύτερη καθώς σε ένα αρκετά μεγάλο μήκος της κεντρικής οδού, το νερό εκχύλιζε από τα σπασίματα του οδοστρώματος. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα τόνισαν οι κάτοικοι των εργατικών κατοικιών, αποτέλεσμα του σπασίματος του αγωγού ήταν να καταστραφεί σε μεγάλο μέρος της και η άσφαλτος, ενώ τα νοικοκυριά παρέμειναν αρκετές ώρες χωρίς νερό.

«Από νωρίς το πρωί, τρέχει το νερό ανεξέλεγκτα και εμείς δεν έχουμε νερό στα σπίτια μας. Πρέπει να δοθεί μια λύση με τα σπασίματα των αγωγών που προκαλούνται από την πίεση του νερού του Ερυμάνθου», επεσήμαναν στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» οι κάτοικοι των εργατικών κατοικιών, που χθες το πρωί ήσαν αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν τη λειψυδρία με τη χρήση εμφιαλωμένου νερού.

Να σημειωθεί πως άμεσα στην περιοχή έφτασε συνεργείο της ΔΕΥΑΠ που έκανε αυτοψία ενώ διέκοψε την παροχή νερού, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης, που υπέστη ο αγωγός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...