Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Εξιχνιάσθηκε επίθεση σε βάρος ηλικιωμένης στα Δουκαναίικα Αιγίου

- Δράστης ένας 32χρονος Ρουμάνος ενώ αναζητούνται δύο ακόμα συνεργοί του


Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, η από 29-8-2013 επίθεση σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, που είχε συμβεί στα Δουκαναίικα Αιγίου και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού υπηκόου Ρουμανίας, ηλικίας 32 ετών, για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν δύο ακόμα συνεργοί του 32χρονου, οι οποίοι αναζητούνται από τις Αρχές.

Ειδικότερα, την 29-8-2013, το απόγευμα, οι τρεις δράστες, ενεργώντας από κοινού, μετέβηκαν σε οικία 78χρονης ημεδαπής στα Δουκαναίικα Αιγίου, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης, την προσέγγισαν και με αιφνιδιαστική κίνηση της αφαίρεσαν μια χρυσή αλυσίδα με μενταγιόν από το λαιμό και ένα χρυσό δαχτυλίδι.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την ανακάλυψη των δραστών, ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις απο αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 32χρονου, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω έλλειψης των προϋποθέσεων της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αιγίου, ενώ οι έρευνες για εμπλοκή του σε παρόμοιες υποθέσεις εξετάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...