Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ένας χρόνος.εμπαιγμός για την παραχώρηση του λιμένα Πάτρας

Français : Le port de Patras en Grèce en août ...
Image via Wikipedia
"Πλήρη άγνοια για το επιτακτικό πάνδημο αίτημα της παραχώρησης τμημάτων της λιμενικής ζώνης εξέφρασε ο καθ' ύλην αρμόδιος Υπουργός και Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Βενιζέλος στα εμβρόντητα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας" αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ Πάτρας και επισημαινεται:

"Απαξιώνοντας προηγούμενες διαδικασίες, διαβουλεύσεις και Πρωθυπουργικές υποσχέσεις. Διέγραψε εργώδεις προσπάθειες του Δημοτικού Συμβουλίου, των φορέων της πόλης, βουλευτών, κλπ. και από τούδε και στο εξής δήλωσε. παρών για την επίλυση του θέματος.

Η αίσθηση του απόλυτου εμπαιγμού για όσα προηγήθηκαν αλλά και έντονες επιφυλάξεις για τις νέες δεσμεύσεις ήταν διάχυτο σε όσους συμμετείχαν στη συνάντηση.

Από το βουλευτή επισημάνθηκε η απουσία αντίληψης για συνέχεια του κράτους αλλά και ο κίνδυνος η κρίσιμη εξέλιξη να εγκλωβιστεί στους διαγκωνισμούς και στους μικροκομματικούς σχεδιασμούς των εταίρων της μεταβατικής και βραχύβιας κυβέρνησης. Επίσης χαρακτήρισε «απαράδεκτη την προσπάθεια του κ. Αντιπροέδρου να μετακυλήσει τις ευθύνες για το αδιέξοδο στους φορείς μιας ολόκληρης πόλης σε αντίθεση με τη κραυγαλέα παρελκυστική τακτική της προηγούμενης κυβέρνησης της οποίας ήταν επίλεκτο μέλος.»

Το συμπέρασμα από τη συνάντηση ήταν σαφές: η πόλη πρέπει να διατρανώσει με κάθε δόκιμο τρόπο τη βούλησή της για την υλοποίηση της «νέας» δέσμευσης".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...