Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ν. Νικολόπουλος: «Ο συναγερμός δεν έληξε»

Με αφορμή τις επαφές του δημάρχου της Πάτρας, κ. Ι. Δημαρά και εκπροσώπων του δημοτικού συμβουλίου με κυβερνητικούς φορείς στην Αθήνα για την παραχώρηση τμήματος του θαλασσίου μετώπου στην πόλη, ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Νίκος Ι. Νικολόπουλος, δήλωσε:

«Πολλές φορές έχω τονίσει πως στις μεγάλες διεκδικήσεις της πόλης δεν χωρούν κόμματα και χρώματα. Ό,τι είναι καλό για την Πάτρα και τους πολίτες της, είναι καλό για όλους μας.

Πληροφορούμενος λοιπόν τις νέες διαβεβαιώσεις που παρείχε στους εκπροσώπους της πόλης ο υπουργός Οικονομικών, Ε. Βενιζέλος, ελπίζω αυτή τη φορά να επαληθευτούν οι προσδοκίες.

Ο συναγερμός, ωστόσο, δεν έληξε. Και δεν θα λήξει αν δεν υπογραφεί η σύμβαση παραχώρησης των 3.500 τ.μ. του θαλασσίου μετώπου στην πόλη.

Ο κ. Βενιζέλος, κάνοντας μια αρχηγική εμφάνιση, ενόψει και της εσωκομματικής μάχης διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, θέλησε να… σβήσει όλα τα προηγούμενα των κ.κ. Παπανδρέου και Πάγκαλου και να εμφανίσει εαυτόν ως τον μόνο αρμόδιο και κατάλληλο για να… “καθαρίσει” υπέρ της Πάτρας. Αδιαφορώντας για τις εντυπώσεις πολιτικού εντυπωσιασμού και τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, εμείς οι Πατρινοί περιμένουμε το θετικό αποτέλεσμα για την πόλη. Και το περιμένουμε άμεσα! Ας το ξέρει ο κ. Βενιζέλος, που απέφυγε να δεσμευτεί χρονικά…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...