Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Τοποθέτησαν πυλώνα της ΔΕΗ στην μέση του δρόμου στην Πάτρα!

Οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνται επί της οδού Ορειβασίου, πίσω από τον υποσταθμό της ΔΕΗ, πλησίον του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», βρίσκονται καθημερινά μπροστά από ένα απίστευτο θέαμα…!

Ποιο είναι αυτό; Μα ο πυλώνας της ΔΕΗ που καταλαμβάνει το μισό τμήμα του οδοστρώματος και οι οδηγοί θα πρέπει να κάνουν «σλάλομ» προκειμένου να το τον αποφύγουν….!

Στο τραγελαφικό της ιστορίας, έρχεται να προστεθεί και η πινακίδα σήμανσης που έχει τοποθετηθεί στην βάση του πυλώνας και προειδοποιεί τους οδηγούς πως θα πρέπει να στρίψουν…..αριστερά κινούμενοι στο δεξί τμήμα της οδού!!!

Άγνωστο παραμένει πότε και με εντολή ποίου εγκαταστάθηκε στο σημείο ο πυλώνας, ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως αφενός βρίσκεται εντός πυκνοκατοικημένης περιοχής, και αφετέρου σε πολύ κοντινή απόσταση -στο επόμενο τετράγωνο-  είναι τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ της «Απολλωνιάδας» και οι αθλητικές εγκαταστάσεις τένις, χώροι στους οποίους καθημερινά συγκεντρώνονται παιδιά όλων των ηλικιών αλλά και ενήλικες!
patratora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...