Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Σκοτώθηκαν δύο πατρινοί ναύτες σε τροχαίο! - Θρηνούν Δεμένικα και Λάππα Αχαΐας

Θρηνούν Δεμένικα και Λάππα Αχαΐας μετά την είδηση του θανατηφόρου τροχαίου στην Σαμοθράκη το πρωί της Κυριακής. 


Εχασαν τη ζωή τους δύο πατρινοί που υπηρετούσαν στην περιοχή. Νεκροί είναι ο 26χρονος Βασίλης Βελισσαρόπουλος από τον Λάππα Αχαΐας και ο φίλος του Ιωάννης Ζαχαροπουλος από τα Δεμένικα. Η κηδεία του Β. Βελισσαρόπουλου θα γίνει στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας στον Άγιο Γεώργιο Λάππα Αχαΐας.

Οι σωροί τους μεταφέρθηκαν αεροπορικώς στην Πάτρα μέσω Αράξου.

Τραγωδία στη Σαμοθράκη. Δύο ναύτες ,φίλοι από τη Πάτρα οι οποίοι υπηρετούσαν μαζί τη θητεία τους στο ναυτικό παρατηρητήριο του νησιού σκοτώθηκαν σε τροχαίο με μηχανή.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το "θανατικό", που όπως λένε όλοι, έχει πέσει στην Πάτρα αυτή την εβδομάδα. Προχθές σκοτώθηκαν δυο φίλοι, σμηνίτες σε Μοίρα της περιοχής και χθες δυο πατρινοί φίλοι στο ναυτικό και κατα τη διάρκεια εξόδου στην Σαμοθράκη όπου υπηρετούσαν, σκοτώθηκαν σε τροχαίο με τη μοτοσικλέτα τους.

Οι δύο ναύτες ήταν εξοδούχοι και όταν δεν επέστρεψαν στην υπηρεσία τους άρχισαν να αναζητούνται. Μετά από ώρες αναζήτησης βρέθηκαν νεκροί . Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το μηχανάκι βγήκε από τον δρόμο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν.

Ελικόπτερο μεταφέρει τις σορούς των δύο νέων στην Πάτρα όπου αύριο Δευτέρα, θα γίνει η κηδεία τους.

Τα τροχαία δυστυχήματα είναι μια μάστιγα που πλήττει τις Ένοπλες Δυνάμεις.
pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...