Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ηλεία: Εφιάλτης στα γεράματα - ''Δεν έχουμε ούτε να αγοράσουμε ψωμί με το χτύπημα των ληστών''!

Οι δράστες δεν λυπήθηκαν το ανήμπορο ζευγάρι των ηλικιωμένων - Τους χτύπησαν και έφυγαν με 15.000€...


«Μας πήραν όλες μας τις οικονομίες περίπου 15.000 ευρώ, τώρα δεν έχουμε ούτε για να αγοράσουμε ψωμί. Παρακαλούμε πολύ η αστυνομία να τους βρει, είμαστε άρρωστοι άνθρωποι, δεν μπορούμε πλέον να ζήσουμε…», είπε με δάκρυα στα μάτια ο Διονύσης Φιλιππόπουλος από τον Αμπελώνα έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης από δύο αγνώστους- πιθανόν τσιγγάνους - μέσα στο σπίτι του.


Όπως είπε στο patrisnews.com ο κ Φιλιππόπουλος, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας εδώ και περίπου μία δεκαετία, οι δράστες βρήκαν την πόρτα μισάνοιχτη και μπήκαν στο μικρό σπίτι:

«Ξαφνικά τους είδα μπροστά μου, δεν μπόρεσα να αντιδράσω, όπως βλέπετε αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με τα πόδια μου, με έσπρωξαν πάνω στο κρεβάτι και μου πήραν τα χρήματα που είχα μέσα στην τσέπη του πουκαμίσου μου. Τα είχα από τη σύνταξή μου του ΟΓΑ για τα γηρατειά μας, για το μνήμα μας δεν έχουμε τώρα τίποτε…» είπε με δάκρυα στα μάτια.

Ο κ Φιλιππόπουλος σε ερώτηση του patrisnews.com εάν είδε καλά τα χαρακτηριστικά τους δήλωσε: «Δεν φορούσαν τίποτε που να κρύβει τα χαρακτηριστικά τους, εάν τους πιάσουν θα τους αναγνωρίσω αμέσως»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...