Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Πάτρα: Έπεσε στην πισίνα με το μηχανάκι! (ΦΩΤΟ)

Στην πισίνα γνωστού Πατρινού κατέληξε μαζί με το μηχανάκι του ένας διανομέας εφημερίδων...


Δεν πίστευε στα μάτια του πασίγνωστος Πατρινός που ασχολείται και με τα κοινά βλέποντας το «θέαμα» στη μικρή εσωτερική πισίνα που έχει στο σπίτι του! 


Στις 6 τα ξημερώματα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού άκουσε έναν δυνατό θόρυβο, έτρεξε να δει τι συμβαίνει και διαπίστωσε πως ένα μηχανάκι, μαζί με τον αναβάτη, είχε πέσει μέσα!

Όπως διαβάζουμε στο dete, επρόκειτο για τον οδηγό του δικύκλου - διανομέα τοπικών εφημερίδων ο οποίος είχε πάει στο σπίτι του γνωστού Πατρινού προκειμένου να του αφήσει τις εφημερίδες στις οποίες είναι συνδρομητής.

Εκείνη όμως τη νύχτα έβρεχε, ο διανομέας θέλησε να προστατευθεί κάτω από ένα υπόστεγο, δεν πρόσεξε ότι βρισκόταν στην... είσοδο της πισίνας και... βρέθηκε μέσα!

Ο διανομέας ήταν σε απόγνωση. Δεν είχε τραυματιστεί και δεν τον ένοιαζε το γεγονός πως είχε βραχεί και δεν είχε μαζί του άλλα ρούχα! Τον πείραξε όμως το ότι έχασε τα φύλλα των εφημερίδων που μετέφερε. Καθώς όπως βλέπετε και στην φωτογραφία το κασόνι βρισκόταν στο βυθό της πισίνας, ενώ κάποιες εφημερίδες επέπλεαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...