Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Αιγιάλεια: Οι συγγενείς έσωσαν ηλικιωμένη από τους απατεώνες

Την κατάλληλη στιγμή έφτασαν οι συγγενείς της στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας σε κοινότητα της Αιγιάλειας, για να την εμποδίσουν να δώσει χρήματα σε ένα ζευγάρι σεσημασμένων απατεώνων που παρίσταναν τους εφοριακούς! 

Μάλιστα, ο άνδρας είναι  μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ηλικιωμένους στην Αττική, σε διάφορες περιοχές της Στερεάς της Πελοποννήσου και της Κρήτης!


Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τα συγγενικά πρόσωπα της 67χρονης γυναίκας στην περιοχή των Αμπελόκηπων Αχαΐας, από την οποία ζήτησαν να τους δώσει 600 ευρώ δήθεν για να της εξασφαλίσουν επιστροφή από την εκκαθάριση της φορολογικής της δήλωσης. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και άνδρες του τμήματος Ακράτας ξεκίνησαν αναζητήσεις για τους απατεώνες που είχαν προλάβει να το σκάσουν με το αυτοκίνητό τους.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε στην Αιγείρα όπου, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν,   προσέκρουσαν στην γέφυρα του ποταμού Κριού! Εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή πεζή, αλλά τελικά συνελήφθησαν. Πρόκειται για έναν 44χρονο Έλληνα σεσημασμένο από άλλες ανάλογες περιπτώσεις και την 33χρονη Ρουμάνα φίλη του, οι οποίοι ανακρίνονται για να διαπιστωθεί αν έχουν εξαπατήσει και άλλους ηλικιωμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...