Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Χρυσοχοΐδη και σε έναν αγρότη στην Αιτωλ/νία

​Μπορεί η χθεσινή επίσκεψη του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Αιτωλοακαρνανία  να έβγαλε πολλές και σημαντικές ειδήσεις, καθώς ο υπουργός εξήγγειλε δύο νέα έργα, ωστόσο δεν έλειψαν και τα ευτράπελα...


Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια των εγκαινίων στην σήραγγα του Προφήτη Ηλία, μερίδα πολιτών συγκεντρώθηκε στο σημείο, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στον υπουργό για το γεγονός ότι δεν έχουν λάβει ακόμη τις αποζημιώσεις της γης που απαλλοτριώθηκε για να διέλθει η Ιόνια Οδός.


Ορισμένοι μάλιστα , όπως αναφέρει το cityvoice.gr, αντέδρασαν έντονα ζητώντας να πάρουν άμεσα απαντήσεις από τον υπουργό .

«Δεν έχεις δυνατότερη φωνή από εμένα, γιατί εγώ είμαι αγρότης και ο αγρότης έχει μεγάλη φωνή…. ο υπουργός δεν έχει».  Αυτή η φράση ενός  αγανακτισμένου πολίτη, προκάλεσε την αντίδραση του κ.Χρυσοχοϊδη, ο οποίος αρνήθηκε να συνεχίσει τον διάλογο.

«Αυτά είναι Χρυσαυγίτικα, πρόσεξε το» του είπε ο υπουργός και αποχώρησε.

«Είναι όλοι με την Χρυσή Αυγή, να είσαι σίγουρος για αυτό» του ανταπάντησε με έντονο ύφος ο αγρότης , κατευθυνόμενος με οργή προς το μέρος του υπουργού

Τελικά χάρη στην παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και των ψυχραιμότερων, το επεισόδιο έληξε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...