Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ηλεία: Το συγκλονιστικό αντίο των φίλων της 19χρονης Αναστασίας (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Συγκλονίζει ο θάνατος της σπουδάστριας στο ΤΕΙ Καλαμάτας - Οι φίλοι της ετοίμασαν ένα βίντεο με το αγαπημένο της τραγούδι για να της πουν το τελευταίο αντίο...


«Για να γεννηθείς εσύ, κι εγώ για να σε συναντήσω. Γι’ αυτό έγινε ο κόσμος…» Αυτοί οι στίχοι του Τάσου Λειβαδίτη, ήταν που τελευταία είχαν γοητέψει την 19χρονη Αναστασία Μπέλλου, το κορίτσι που έφυγε για πάντα από τη ζωή το πρωί του περασμένου Σαββάτου, θύμα τροχαίου στον Πύργο.


Αυτό το τραγούδι επέλεξαν οι φίλες και οι φίλοι της, το «Για να σε συναντήσω» που ερμηνεύει ο Μανώλης Λιδάκης, για να συνοδέψει μια σειρά από φωτογραφίες της, σε ένα συγκινητικό βίντεο – αντίο, που ανέβηκε χθες στο διαδίκτυο.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το ποσό άδικα, το πόσο γρήγορα, έφυγε μια νέα κοπέλα. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως μια βόλτα με το ποδήλατό της, από το σπίτι της προς το κέντρο της πόλης, σε μια διαδρομή που είχε καλύψει με τον ίδιο τρόπο πάμπολλες φορές, κατέληξε σε μια τραγωδία.


Οι γονείς, οι συγγενείς, οι φίλοι, μα και απλός κόσμος που συγκλονίστηκε από το χαμό της 19χρονης την αποχαιρέτησαν το πρωί της Κυριακής στην Αλφειούσα. Όλοι είχαν στο στόμα τους, στο βλέμμα τους, ένα τεράστιο «ΓΙΑΤΙ». Τι ήταν αυτό που πήγε στραβά, πως βρέθηκε κάτω από τις ρόδες της μπετονιέρας, πως ένα ποδήλατο κινήθηκε εκείνη τη στιγμή τόσο γρήγορα δίπλα σε ένα φορτηγό, πως συνέβη το κακό….

Σπουδάστρια του ΤΕΙ Καλαμάτας στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής, η Αναστασία, είχε πάντα δίπλα της, ανθρώπους που την αγαπούσαν και τη λάτρευαν, στο οικογενειακό της, στο συγγενικό, στο φιλικό της περιβάλλον.

 Δείτε το βίντεο που ετοίμασαν οι φίλοι της και δημοσιεύει το ilialive.gr...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...