Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Πάτρα: Οι Blues Wire live στον Μικρό Πρίγκιπα

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 21:00, οι Blues Wire live στον Μικρό Πρίγκιπα, την συναυλία ανοίγουν οι Blues Antivirus.


Oι BLUES WIRE αποτελούν μια μοναδική περίπτωση για την ελληνική πραγματικότητα. Έχουν χαρακτηριστεί ως το κορυφαίο συγκρότημα του είδους όχι μόνο στη χώρα τους αλλά και σε ολόκληρη την ευρώπη.

Ένα σχήμα που διατηρείται για πάνω από 25 χρόνια είναι κάτι σπάνιο για τα παγκόσμια δεδομένα, πόσο μάλλον για τα ελληνικά, με την επισήμανση πως η μουσική είναι η δουλειά τους και όχι κάποιου είδους χόμπυ η παράλληλη ενασχόληση.

Στο ενεργητικό τους έχουν πάνω από 10 δίσκους, αμέτρητες συναυλίες στην Eλλάδα και το εξωτερικό και μια πλειάδα συνεργασιών με κορυφαία ονόματα του είδους.

Δημιουργήθηκαν το 1983 απο τους Hλία Zάικο και Σωτήρη Zήση και οι αρχικές εμφανίσεις τους πραγματοποιήθηκαν ως BLUESGANG.
Mε το όνομα αυτό ηχογράφησαν τους 3 πρώτους δίσκους τους – μεταξύ αυτών και ο πρώτος μπλουζ δίσκος της ελληνικής δισκογραφίας – και συνέχισαν ως το 1986 όταν και μετονομάστηκαν σε BLUES WIRE.

Έκτοτε με συνέπεια και αφοσίωση συνεχίζουν μια πορεία μέσα και ανάμεσα στα μπλουζ προσθέτοντας πινελιές προσωπικού ύφους με αποτέλεσμα μια κατάθεση με άποψη!

Σήμερα οι BLUES WIRE συνεχίζουν καθοδηγούμενοι από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία τους με αποτέλεσμα ένα γκρουπ με πίστη, ωριμότητα και ήθος που κοσμεί την ελληνική μουσική σκηνή.

Blues Wire: Ηλίας Ζάικος – Κιθάρα, Φωνή
Σωτήρης Ζήσης - Μπάσο
Νίκη Γουρζουλίδου – Τύμπανα
Blues Antivirus: Στέλιος Μερτίκας- Φωνή, Αντώνης Παναγόπουλος – Κιθάρα,
Νίκος Χριστοδούλου – Πλήκτρα, Νίκος Δρουκόπουλος – Μπάσο
Δημήτρης Αναστασόπουλος – Τύμπανα

Info:
Παρασκευή 25 Οκτωβρίου
Προπώληση Εισιτηρίων προς 10 ευρώ στα εξής σημεία:
musical, discover, city cafe, music station, ευοί ευάν
Είσοδος στην πόρτα : 13 ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...