Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Επεισοδιακή σύλληψη για απόπειρα διάρρηξης στην Αχαΐα

Οι δράστες αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών τη στιγμή που είχαν σκαρφαλώσει στη μάντρα της περίφραξης του σπιτιού, πήδησαν στο έδαφος και άρχισαν να τρέχουν με τους αστυνομικούς ξωπίσω τους

Αλλού είχαν το μυαλό τους οι δυο νεαροί τσιγγάνοι που έβαλαν στόχο μια μονοκατοικία στην περιοχή του Άνω Αλισσού στην Κάτω Αχαΐα και δεν πήραν είδηση τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που περιπολούσαν. Ακολούθησε πολύωρη καταδίωξη, ώσπου να συλληφθεί ένας από αυτούς.

Οι δύο δράστες αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών τη στιγμή που είχαν σκαρφαλώσει στη μάντρα της περίφραξης του σπιτιού και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους. Πήδησαν στο έδαφος και άρχισαν να τρέχουν με τους αστυνομικούς ξωπίσω τους, αλλά μόνο ο ένας κατάφερε να εξαφανιστεί, ενώ ο άλλος πρόλαβε να πει στο φορτηγάκι που είχαν σταθμεύσει λίγο πιο μακριά και με αυτό επιχείρησε να διαφύγει.

Όμως, οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και, παρά την ξέφρενη πορεία που ακολούθησε, κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν στην Περιμετρική οδό της Πάτρας στο ύψος του Γλαύκου και να τον ακινητοποιήσουν. Ο τσιγγάνος προσπάθησε να ξεφύγει και αντιστάθηκε σθεναρά, αλλά δεν απέφυγε τελικά τις χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που τον παρέπεμψε στο αυτόφωρο με κατηγορίες για απόπειρα κλοπής και αντίσταση. Ο συνεργός του είναι γνωστός στις αρχές και αναζητείται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...