Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

52χρονη φαρσέρ αναστάτωσε την αστυνομία και την πυροσβεστική

Τηλεφώνησε από το κινητό της στα κέντρα των δυο υπηρεσιών και ισχυρίστηκε ότι χρειαζόταν βοήθεια γιατί είχε πέσει σε ένα χαντάκι στην περιοχή Γιαννούζι και κινδύνευε η ζωή της


Όρεξη για... πλάκα είχε μια 52χρονη γυναίκα από το Αγρίνιο και βάλθηκε να κάνει τις δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής να οργανώσουν χωρίς λόγο επιχείρηση για τη... διάσωσή της, ενώ εκείνη βρισκόταν στο σπίτι της! Η φάρσα δεν άργησε να αποκαλυφθεί και η δράστιδα θα υποστεί τις συνέπειες.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν η 52χρονη τηλεφώνησε από το κινητό της στα κέντρα των δυο υπηρεσιών και ισχυρίστηκε ότι χρειαζόταν βοήθεια γιατί είχε πέσει σε ένα χαντάκι στην περιοχή Γιαννούζι και κινδύνευε η ζωή της. Αστυνομικοί και πυροσβέστες ξεκίνησαν αμέσως για το σημείο που τους υπέδειξε, αλλά την αναζητούσαν για περισσότερο από μία ώρα χωρίς να την εντοπίσουν.

Και ενώ η φαρσέρ εξακολουθούσε να τηλεφωνεί μέσω κινητού ζητώντας βοήθεια για το υποτιθέμενο ατύχημα προκαλώντας αναστάτωση, άνδρες της Αστυνομίας  ταυτοποίησαν τα στοιχεία της και της έκαναν... κατ' οίκον «επίσκεψη», όπου τη βρήκαν με το κινητό στο χέρι! Η 52χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...