Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Hλεία: Νεκρός 34χρονος σε μοιραία καραμπόλα στην Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patrisnews, το ένα από τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν μεταφέρεται στο Καραμανδάνειο... καθώς η κατάστασή του είναι σοβαρή. 

Kαραμπόλα θανάτου με θύμα έναν 34χρονο αθίγγανο από την περιοχή της Χαλκίδας σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας λίγο πριν από το Κάτω Σαμικό στην «πεπέικη» στροφή.

Ένα Ι.Χ. μαύρο αυτοκίνητο, κινούμενο με κατεύθυνση προς Σαμικό, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο οχήματα που κινούνταν με κατεύθυνση προς Πύργο.

Από τη σύγκρουση το πρώτο όχημα βρέθηκε με σφοδρότητα εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να τραυματιστεί θανάσιμα ο 35χρονος οδηγός του οχήματος, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά και η σύζυγος και τα δύο του παιδιά, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Το δεύτερο όχημα, τύπου βαν, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το μάυρο Ι.Χ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ακόμα ατόμων, ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που μετέφεραν στο νοσοκομείο τους τραυματίες.

Προσωρινά διεκόπη η κυκλοφορία της Εθνικής Οδού.
http://www.patrisnews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...