Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Σοκ στην Πάτρα: 13χρονος βρέθηκε ημιλιπόθυμος μετά από βιασμό από 4 άντρες...


Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με την οποία... ένας 13χρονος ΡΟΜΑ βρέθηκε ημίγυμνος και σε άσχημη κατάσταση σε παραλιακή τοποθεσία των Τσουκαλαιϊκων. 



Οι αναφορές κάνουν λόγο για έναν έφηβο ο οποίος βρέθηκε να κάθεται σε παγκάκι σε θαλάσσια περιοχή κοντά σε ξενοδοχείο. Το αγόρι εντοπίστηκε από ψαράδες οι οποίοι στη συνέχεια ειδοποίησαν και άλλους κατοίκους.


Σύμφωνα με τα όσα στη μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει, το αγόρι είχε μεταφερθεί λίγες ώρες νωρίτερα στο σημείο με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις άντρες. Οι φήμες θέλουν οι τέσσερις νεαροί σε ηλικία να συνουσιάστηκαν – με τη σύμφωνη γνώμη του αγοριού έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων – μαζί του και στη συνέχεια να μπαίνουν στο αμάξι εγκαταλείποντας τον στην παραλία.

Το παιδί βρέθηκε σε ημιλυπόθημη κατάσταση και μετά απ'ο ενημέρωση των δικών του μεταφέρθηκε στον οικισμό των ΡΟΜΑ στα Βραχναίϊκα.

Να σημειωθεί , πως στην περιοχή σε καθημερινή βάση οργιάζει οι παράνομε αγοραίες συνουσίες, με αποκορύφωμα την μετατροπή ακόμα και παλαιού φυλακίου του ΟΣΕ σε ανεπίσημο οίκο ανοχής .
patrastimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...