Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Εμπορικός σύλλογος Αγρινίου ο "Ερμής": Δεν τρώμε κουτόχορτο!


Αυτοί που νομοθέτησαν για την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας είναι οι ΙΔΙΟΙ που με την ψήφο τους έχουν εγκρίνει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα τα τελευταία χρόνια και έχουν οδηγήσει τους πολίτες στην έσχατη απελπισία και το σύνολο της κοινωνίας σε μια πρωτόγνωρη ανθρωπιστική κρίση.

→ Όλους αυτούς, τα κόμματα της συγκυβέρνησης, (μαζί και τους τοπικούς εκπροσώπους τους φυσικά) τους χαρακτηρίζουμε πολιτικά ανδρείκελα .

→ Βαποράκια των συμφερόντων των εντολέων τους και των υπερεθνικών αφεντικών τους.

→ Είναι εχθροί των συμφερόντων αυτών που εμείς συνδικαλιστικά εκπροσωπούμε, των μικρών εμπόρων, της οικογενειακής επιχείρησης, των αυτοαπασχολούμενων.

→ Η κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας είναι ένας ακόμη κρίκος στην πολιτική της σχεδιασμένης εξόντωσης των χιλιάδων μικρών εμπόρων, αυτοαπασχολούμενων και επαγγελματοβιοτεχνών.

→ Έρχονται να την επιβάλλουν σε μια χειμαζόμενη τάξη υπερχρεωμένων έως και χρεοκοπημένων εμπόρων – επαγγελματιών, που τους έχουν πνίξει τα τοκογλυφικά τραπεζικά δάνεια, η πλήρης καταβαράθρωση του τζίρου, τα κάθε λογής και χωρίς σταματημό χαράτσια, που κλείνουν κάθε μέρα ραντεβού με τον θάνατο μιας και οι 8 στους 10 δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη πια.

→ Και της υποκρισίας το κορύφωμα: ΄΄ βάζουν και τα κάθε λογής παπαγαλάκια των Αθηναϊκών μέσων παραπληροφόρησης να διαλαλούν ότι το κάνουν για το καλό μας δήθεν ΄΄ .

Θέλουμε να είμαστε σαφείς.

Τους θεωρούμε εχθρούς .

Είναι οι δήμιοι του κλάδου μας αλλά και του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας.

Πρέπει - και αυτό θα γίνει - να τιμωρηθούν και να καταδικαστούν ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Έχουμε κρίση, θα έχουμε και μνήμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...