Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Σταυροπουλος: Συγκλιση του Περιφερειακου Συμβουλιου για την ΕΡΤ

Ο Περιφερειακος Συμβουλος κ. Χρηστος Σταυροπουλος εκπροσωπος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στο Περιφερειακο Συμβουλιο Δυτικης Ελλαδας εκανε την ακολουθη δηλωση:

Η χωρα μας και η κοινωνια εχουν απολυτη αναγκη μια Δημοσια Τηλεοραση και Ραδιοφωνια, συγχρονη πολυφωνικη, ανεξαρτητη και δημοκρατικη. Η απολυτως αναγκαια αναδιαρθρωση και εκσυγχρονισμος της σε καμμια περιπτωση δεν ειναι δυνατον να χρησιμοποιηθουν σαν αλλοθι μιας ακραιας αυταρχικης πραξης της Νεας Δημοκρατιας. Μιας αποφασης με πολλαπλες παρενεργειες και επιπτωσεις που στελνουν στην ανεργια συλληβδην και ισοπεδωτικα χιλιαδες εργαζομενους.

Οι ευθυνες των Κυβερνησεων της Νεας Δημοκρατιας και του ΠΑΣΟΚ αλλωστε ειναι αυτες που εφεραν την δημοσια Ραδιοφωνια και Τηλεοραση στα σημερινα της χαλια και δεν ειναι δυνατον σημερα να παρουσιαζονται σαν τιμητες.

Ζητω την αμεση συγκλιση του Περιφερειακου Συμβουλιου Δυτικης Ελλαδας προκειμενου να συζητησει και οργανωσει την αντιδραση της Περιφερειας σε αυτην την απαραδεκτη αποφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...