Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Αύριο το τελευταίο αντίο στον 29χρονο που έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.

Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγιάς Αλεξιωτίσσης συγγενείς και φίλοι του 29χρονου άνδρα, γιου γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Πάτρας, που την Πέμπτη το πρωί έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνει κατάθεση χρημάτων προς ενίσχυση του Συλλόγου το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της αχαϊκής πρωτεύουσας από την αυτοκτονία 29χρονου άνδρα. Η σορός του εντοπίστηκε χθες το βράδυ στην θαλάσσια περιοχή των Αραχωβίτικων.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για την υπόθεση έχεις ως εξής:

"Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών από την εταιρεία «ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.» για ύπαρξη εγκαταλειμμένου οχήματος στο οδόστρωμα τηςγέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και ότι από την κάμερα παρακολούθησης φαίνεται άτομο να πέφτει από την γέφυρα στη θάλασσα.

Άμεσα ενημερώθηκαν πλοία πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου καθώς και όλα τα παραπλέοντα σκάφη , ενώ παράλληλα δύο περιπολικά οχήματα και 2 πλωτά Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έσπευσαν στην περιοχή προς εντοπισμό του αγνοούμενου ατόμου.

Στις από ξηρά έρευνες συμμετείχε και η ομάδα Διάσωσης Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού η οποία τελικά εντόπισε πτώμα ανδρός σε δύσβατη βραχώδη θαλάσσια περιοχή Αγίου Βασιλείου (ΧΑΤΖΕΪΚΑ) δήμου Πατρέων.

Η σορός ανασύρθηκε και αναγνωρίσθηκε από οικείους του, πρόκειται για 26χρονο ημεδαπό, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν.Π. Ρίου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ρίου".

Ο νεαρός άνδρας είχε αφήσει σημείωμα μέσα στο αυτοκίνητο, με  το οποίο ζητούσε συγγνώμη από τους γονείς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...