Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ηλεία: Ενισχύεται η "Ανθρώπινη Αλληλεγγύη"

Ακόμα σημαντικότερες υπηρεσίες θα μπορούν να προσφέρουν στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας τα μέλη της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης καθώς στο ανθρώπινο δυναμικό της, εντάχθηκαν ακόμα εφτά άτομα τα οποία προσελήφθησαν μέσω των προνοιακών προγραμμάτων για πέντε μήνες.

Η παρουσίαση του προσωπικού έγινε χθες στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε από τα γραφεία του Συλλόγου στην Αμαλιάδα, ο πρόεδρος της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης κ. Γιώργος Λαγκαδινός. Όπως είπε, πλέον οι δράσεις του συλλόγου τους, θα στηρίζονται από Κοινωνική Λειτουργό, δυο Νοσηλεύτριες, έναν οδηγό, δυο άτομα γενικών καθηκόντων και έναν ακόμα άτομο που θα αναλάβει την γραμματειακή υποστήριξη. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη με τη βοήθεια του νέου προσωπικού θα μπορέσει να βοηθήσει ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας. Επειδή δεν έχουμε όμως Ψυχολόγο και Ψυχίατρο, θα συνεργαστούμε με τους Ψυχολόγους- Ψυχιάτρους μέλη της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης που έχουν δεχτεί να συνεργαστούν.

Η προσπάθεια που καταβάλουμε καθημερινά για όλους εκείνους που έχουν πραγματική ανάγκη, είναι μεγάλη και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με την βοήθεια και του κόσμου ακόμα περισσότερους. Απευθύνουμε έκκληση λοιπόν σε όλους να συνδράμουν στις προσπάθειες μας, προσφέροντας και αυτοί ότι μπορούν από το υστέρημα τους για την στήριξη αδύναμων οικονομικά οικογενειών».

Επιπλέον, ο κ. Λαγκαδινος ανακοίνωσε ότι επιδιώκουν συνεργασία με τους Ιατρικούς Συλλόγους του Νομού, τονίζοντας ότι ήδη ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου Ολυμπίας αποδέχτηκε την πρόταση και αναμένεται και η απάντηση από τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας. Επίσης, τόνισε ότι βρίσκονται σε επαφή και με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ηλείας εξετάζοντας τον τρόπο που μπορούν να βοηθήσουν και να εξυπηρετήσουν άτομα ευπαθών ομάδων και ανασφάλιστους.

Επισκέψεις αγάπης
Εξάλλου, τα μέλη της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης, συνεχίζουν τις επισκέψεις αγάπης μέσω αποστολών αλληλεγγύης σε ΚΑΠΗ, γηροκομεία, σχολεία ευπαθών κοινωνικών ομάδων κ.α. Στους χώρους του συλλόγου έχουν συγκεντρωθεί διάφορα είδη όπως σχολικά, ρούχα και είδη διατροφής. Η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη, για όσους ενδιαφέρονται, ανοίγει καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Πηγή: www.ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...