Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Πάτρα: 2η Ημερίδα για τη Νόσο Alzheimer

Επ’ ευκαιρίας της Παγκόσμιας Ημέρας Νόσου Alzheimer (21/9/12), η Ελληνική εταιρία Νόσου Alzheimer και συγγενών διαταραχών Πάτρας – Μνημοσύνη διοργανώνει την 2η Ημερίδα για τη Νόσο Alzheimer και των Συγγενών Διαταραχών με τίτλο “Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΙΑ“, που θα πραγματοποιηθεί στις 3/10/12 στον Πολυχώρο Πολιτεία.

Παράλληλα θα γίνουν Μετρήσεις Μνήμης, στο επιμελητήριο Πάτρας ( Ρήγα Φεραίου  κ Κολοκοτρώνη) από  εξειδικευμένους  ψυχολόγους, σε άτομα ηλικίας άνω των 60 χρόνων με  μη διαγνωσμένη άνοια, στις ημερομηνίες  1,  4  &  5 Οκτωβρίου 2012.

Η Ημερίδα θα γίνει με την Συνδιοργάνωση του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΝΕΥΡΟΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ, υπό την αιγίδα της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΟΣΟΥ ΑLZHEIMER

Προσπάθεια μας να συμβάλλουμε στη στήριξη των καθημερινών προβλημάτων Ασθενών με Άνοια, Φροντιστών, Συγγενών, αλλά και Λειτουργών Υγείας.

Σήμερα, η συνεχώς αυξανόμενη Ανασφάλεια, που η  Κοινωνία βιώνει, με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες τροποποιήσεις των θεσμών  και των δικαιωμάτων του Ανθρώπου, φαίνεται να παγώνουν την αντιμετώπιση του μείζονος προβλήματος της Άνοιας.

Η συσπείρωση όλων μας, Λειτουργών Υγείας, Πολιτών, και Πολιτείας είναι απαραίτητη για την καλύτερη διαβίωση των Ασθενών με Άνοια και των Φροντιστών αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...