Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Πάτρα: Βασανιστές με... ευαισθησίες - Λυπήθηκαν στο τέλος τη γριούλα!

Εφιαλτικές στιγμές για μια 71χρονη γυναίκα - Οι ληστές που μπήκαν στο σπίτι της, την ξύπνησαν και την σήκωσαν από το κρεβάτι...

Αντιμέτωποι με δύο νεαρούς ληστές ήρθε τα ξημερώματα μία 71χρονη γυναίκα στην περιοχή των Βαλιμιτίκων Αχαΐας, η οποία έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Συγκεκριμένα οι δύο δράστες μπήκαν γύρω στις 03.00 στην μονοκατοικία, αφού παραβίασαν το παράθυρο της κουζίνας.

Αφού ερεύνησαν το χώρο και δεν κατάφεραν να βρουν τίποτα, κατευθύνθηκαν στο υπνοδωμάτιο της γυναίκας, η οποία κοιμόταν και την ξύπνησαν. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, την απείλησαν με ένα μαχαίρι προκειμένου να τους δώσει χρήματα και ό,τι άλλο είχε στο σπίτι.

Την έδεσαν με μονωτική ταινία στα χέρια και τα πόδια και τη φίμωσαν. Η γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία και τελικά οι δράστες την έλυσαν. Οι νεαροί έφυγαν με τα κοσμήματα της 71χρονης γυναίκας συνολικής αξίας περίπου 14.000 ευρώ.

Επιπλέον της άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 1.350 περίπου ευρώ, 22 λίρες Αγγλίας, έναν φορητό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και το κλειδί του αυτοκινήτου, δίχως όμως να αφαιρέσουν το όχημα. Μετά από λίγα λεπτά η ηλικιωμένη κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία, αλλά οι έρευνες που ακολούθησαν για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, δεν απέφεραν καρπούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...