Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Δημοτική Αστυνομία στο Αίγιο από το Σεπτέμβριο

Η λειτουργία Δημοτικής Αστυνομίας στο Αίγιο είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσει από το Σεπτέμβριο, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr.

Όπως έγινε γνωστό, τέσσερα τουλάχιστον άτομα αναμένεται να συστήσουν τη δημοτική αστυνομία, κάτι που αποτελεί μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη ειδικά για το κέντρο της πόλης του Αιγίου, ώστε να παταχθεί κατά το δυνατό η κατάσταση που επικρατεί τις ώρες αιχμής, με παράνομα παρκαρίσματα, οχήματα πάνω στα πεζοδρόμια και άλλα...φαιδρά!

Κι αυτό, γιατί στις αρμοδιότητες των Δημοτικών Αστυνομικών συμπεριλαμβάνονται και θέματα όπως κατάληψη κοινόχρηστων χώρων στα καταστήματα, στις οικοδομές, στην υπαίθρια διαφήμιση, στην προστασία των μνημείων, αρχαιολογικών και ιστορικών χώρων, στη λειτουργία παιδότοπων, στην ύδρευση, στην άρδευση, στην αποχέτευση και στην εφαρμογή του υφιστάμενου αντικαπνιστικού νομικού πλαισίου, στο υπαίθριο εμπόριο, στις λαϊκές αγορές, στη χρήση και λειτουργία των δημοτικών αγορών, των εμποροπανηγύρεων, των χριστουγεννιάτικων αγορών, και γενικά των υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Όσον αφορά στο ποιοι θα υπηρετούν στη Δημοτική Αστυνομία Αιγιαλείας, είναι πιθανότατο να αποσπαστούν άτομα τα οποία κατάγονται από την Αιγιάλεια αλλά υπηρετούν αυτή τη στιγμή σε δημοτικές αστυνομίες άλλων πόλεων. Αναμένεται να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας.

Πηγή: www.filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...