Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Πύργος: Κρατούμενοι οι Ρομά για το θάνατο του «Κουτάλα»

Μέχρι να αποσταλεί η έκθεση νεκροψίας - νεκροτομής από την Πάτρα που θα αποδείξει τα ακριβή αίτια θανάτου του 62χρονου Νίκου Παναγιωτόπουλου ή «Κουτάλα», θα παραμείνουν κρατούμενοι οι δύο Ρομά που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση θανάτου του γνωστού Πυργιώτη, πριν από λίγες ημέρες στον Πύργο, ο οποίος έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.

Χθες οι δυο Ρομά οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Ηλείας, όπου και απολογήθηκαν ενώ με την σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, αποφασίσθηκε οι δύο σκηνίτες ΡΟΜΑ να παραμείνουν κρατούμενοι στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, μέχρις ότου ολοκληρωθεί η έκθεση νεκροψίας - νεκροτομής που θα δείχνει τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα.

Να σημειωθεί πως ο 62χρονος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ήρθε σε διαπληκτισμό με τους δύο σκηνίτες Ρομά λίγο πριν το τραγικό συμβάν του θανάτου του στην είσοδο της Α.Δ. Ηλείας, που έχουν εγκατασταθεί σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του. Το ζευγάρι των ΡΟΜΑ που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση θανάτου του, κατηγορούνται για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Πηγή: http://www.patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...