Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Πύργος: Σε αχρηστία οι μηχανές της Δημοτικής Αστυνομίας

Μόνο με τα ΙΧ αυτοκίνητα εκτελούν τις υπηρεσίες τους οι δημοτικοί αστυνομικοί του δήμου Πύργου, καθώς εδώ και δύο περίπου χρόνια οι μοτοσικλέτες καθώς και τα μοτοποδήλατα που είχε στο δυναμικό της η υπηρεσία, έχουν σχεδόν αχρηστευθεί.

Όπως αναφέρουν πηγές στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» οι μηχανές, που συνήθως χρησιμοποιούσαν οι δημοτικοί αστυνόμοι προκειμένου να διενεργούν περιπολίες στο κέντρο της πόλης, σήμερα όχι μόνο δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αλλά πλέον πιθανολογείται πως δεν είναι δυνατόν ούτε να επισκευασθούν λόγω των πολλαπλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Όλα τα δίκυκλα ? τέσσερις μηχανές μεγάλου κυβισμού και δύο βέσπες ? είναι κλειδωμένα σε έναν ειδικό χώρο κάτω από το δημαρχείο της κεντρικής πλατείας, σκονισμένα και παρατημένα στην άκρη του δημαρχείου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τα δίκυκλα οχήματα που είχε στη διάθεσή της η δημοτική αστυνομία του δήμου Πύργου, λειτούργησαν μόλις τον πρώτο χρόνο έναρξης της υπηρεσίας, ενώ ύστερα αφέθηκαν στην τύχη τους και σήμερα κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα λειτουργήσουν ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...