Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Πάτρα: "χρυσή" πλήρωσαν την διασκέδαση τους σε πανηγύρι!

Μπορεί τα παραδοσιακά πανηγύρια να άντεξαν πολέμους και άλλες δοκιμασίες δεν άντεξαν όμως την άδεια τσέπη των Ελλήνων αφού και αυτά τα επηρέασε η οικονομική κρίση.Για παράδειγμα σε πρόσφατο τριήμερο πανηγύρι για να διασκεδάσει κάποιος θα έπρεπε να διαθέτει αρκετά ευρώ και όχι για γλέντι Α' ποιότητας αλλά για κάτι “ελαφρύ” και για λίγο.

Πριν όμως πούμε οτιδήποτε ρίξτε μια ματιά στον τιμοκατάλογο της φωτογραφίας! Άκουσον, άκουσον η μπουκάλα το ουίσκι το σπέσιαλ 110 ευρώ, όσο δηλαδή και για τραπέζι σε “όνομα” σε πίστα της Αθήνας, οι μπύρες (οι μικρές) στα 5 ευρώ και όσο για το φαγητό εάν θέλετε να τσιμπήσετε κάτι, ξεχάστε το, εκτός και αν θέλετε να το πληρώσετε “χρυσάφι”.

Εύλογο ερώτημα είναι το τι ακριβώς περίμεναν οι υπεύθυνοι από άποψης προσέλευσης κόσμου και ανέβασαν τις τιμές στο “θεό” γιατί όπως και να το κάνουμε δεν τραγουδούσε και κανένας Τερζής για να δικαιολογούνται τέτοια ποσά.

Ε, λοιπόν αυτό το πανηγύρι χαρακτηρίστηκε αποτυχημένο και δικαίως αν αναλογιστεί κανείς πως παλιότερα “βούλιαζε” από κόσμο και φέτος δεν είχε ούτε καν τον μισό. Το γεγονός έβαλε σε σκέψεις όλους τους εμπλεκόμενους θεατές και διοργανωτές για το μέλλον των πανηγυριών που ανέκαθεν ήταν αφορμή για διασκέδαση και η αξία τους έχει μεταλαμπαδευτεί από γενιά σε γενιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...