Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Πάτρα: Θ. Μικρούτσικος-Μ. Φαραντούρη - "Η συνάντηση"

Η προγραμματισμένη μοναδική συνάντηση του Θάνου Μικρούτσικου και της Μαρίας Φαραντούρη, που αναβλήθηκε λόγω της φωτιάς που έπληξε την περιοχή μας θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου στο Αρχαίο Ωδείο Πατρών.

Οι καλλιτέχνες και το μουσικό σχήμα που τους συνοδεύει θεώρησαν ότι το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν για να δηλώσουν την ευαισθησία και την συμπαράσταση τους στους πολίτες της περιοχής ήταν να μην πραγματοποιήσουν την συναυλία παρόλο που η προπώληση ήταν υψηλή.

Ο Θάνος Μικρούτσικος ο κορυφαίος σήμερα Έλληνας συνθέτης και η παγκόσμια Μαρία Φαραντούρη επιτέλους συναντιούνται και πραγματοποιούν ένα όνειρο που είχαν και οι δυο τους, μια συναυλία υψηλής αισθητικής. Και ο Θάνος θα παίξει για χάρη της τα αγαπημένα τραγούδια του Μίκη και του Μάνου, θα παίξει Κουρτ Βάιλ που η Μαρία Φαραντούρη τραγουδάει με μοναδικό τρόπο ενώ η Μαρία θα ερμηνεύσει την Ελένη, τη Θεσσαλονίκη, τη Θάλασσα, το Σταυρό του Νότου κι άλλες αγαπημένες επιτυχίες.

Σε αυτό τους το αντάμωμα συμμετέχει ο Γιάννης Κούτρας, ο ερμηνευτής του Σταυρού του Νότου, που συνδυάζει την ωριμότητα με τη φρεσκάδα δίνοντας ένα μίγμα εκρηκτικό.

Ο Θύμιος Παπαδόπουλος και ο Θοδωρής Οικονόμου, δυο σολίστ ευρωπαϊκού επιπέδου δίνουν την ευκαιρία στον Μικρούτσικο να παρουσιάσει τα τραγούδια του μ΄ έναν νέο πρωτότυπο τρόπο εμπλουτισμένο με αυτοσχεδιασμούς που στηρίζονται στη δεξιοτεχνική ικανότητα των εκτελεστών.

Τετάρτη 22 Αυγούστου
Ώρα έναρξης 21:30
Εισιτήρια κανονικά 15€ Εισιτήρια φοιτητικά-παιδικά – AMEA – Ανέργων 12€
Εισιτήρια Προπώλησης 12€

Σημεία Προπώλησης: Discover Πατρέως 30 2610 624916,
Musical - Ρήγα Φεραίου 127 2610 620222, Οπτικά Καραμούζης 2610 221 989

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...