Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Χωρίς ρεύμα η Ναύπακτος εξαιτίας της κακοκαιρίας

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα παραμένει από τις 8 χθες το βράδυ ο οικισμός του Κρυονερίου του δήμου Ναυπακτίας, μετά την πτώση ενός δέντρου, λόγω των ισχυρών ανέμων και της κακοκαιρίας, το οποίο παρέσυρε τα καλώδια της ΔΕΗ και δημιούργησε μπλάκ - άουτ σε ολόκληρη την περιοχή. Προβλήματα χθες βράδυ και στη Ναύπακτο.

Πρόκειται για μια από τις λεύκες που βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στην παραλία του Κρυονερίου και για τις οποίες οι κάτοικοι έχουν διαμαρτυρηθεί κατ΄επανάληψη, δεδομένου ότι συχνά πέφτουν κλαδιά, ακόμα και ολόκληρα δέντρα, προκαλώντας ζημιές αλλά και κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος.

Αυτή την ώρα στο Κρυονέρι βρίσκονται συνεργεία της ΔΕΗ που προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη, ώστε να ηλεκτροδοτηθεί το Κρυονέρι, αφού χθες το βράδυ οι τεχνικοί κατάφεραν να δώσουν ρεύμα μόνο στο Γαλατά μετά από πέντε ώρες που όλη η περιοχή ήταν βυθισμένη στο σκοτάδι.

Στο σκοτάδι βυθίστηκε για μια ώρα περίπου χτες το βράδυ το μεγαλύτερο μέρος της πόλης της Ναυπάκτου. Η βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης αποκαταστάθηκε στις 10 το βράδυ και η πόλη επανήλθε στους κανονικούς της ρυθμούς

Πιθανολογείται ότι η ζημιά προκλήθηκε από πτώση κεραυνού. Η κίνηση στους δρόμους δεν ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, ωστόσο όμως περιπολικά της τροχαίας και της αστυνομίας περιπολούσαν σε όλους τους δρόμους πιθανά για την πρόληψη κλοπών. Η έντονη βροχόπτωση που ξεκίνησε από αργά το βράδυ της Παρασκευής συνεχίστηκε μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, άλλα δεν προέκυψε κανένα άλλο συμβάν..


Πηγή: aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...