Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Καράτουλα Ηλείας: Με επιτυχία το 1ο τουρνουά μπάσκετ

Το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ που διοργάνωσε ο Πανωλενειακός Καράτουλα έληξε με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού! Ο αγώνας ξεκίνησε μέσα σε εορταστικό κλίμα με τα τραγούδια από τα ηχεία να δονούν την ατμόσφαιρα και τα μπαλόνια που ήταν κρεμασμένα σε όλο το κλειστό του Καράτουλα να δίνουν γιορτινό τόνο στην βραδιά.

Η βραδιά ξεκίνησε με τις ευχαριστίες των διοργανωτών προς όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και στον κόσμο που έδωσε το παρών, καθώς και σε όλους όσους βοήθησαν ώστε να γίνει πραγματικότητα το μεγαλύτερο, ποιοτικότερο και πιο άρτιο ίσως τουρνουά μπάσκετ που έχει διοργανωθεί ποτέ στην Ηλεία! Στην συνέχεια έγινε η παρουσίαση των παιχτών των δυο ομάδων του τελικού τους Τιμωρούς και τον Ίφιτο, με τον κόσμο να χειροκροτεί τις δυο ομάδες που κατά γενική ομολογία ήταν και οι καλύτερες του τουρνουά.

Ο αγώνας αν και το σκορ περνάει σε δεύτερη μοίρα σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτό που πραγματικά όλοι θα θυμόμαστε είναι ότι είδαμε τον πιο ενδιαφέροντα και δυνατό αγώνα του τουρνουά ο οποίος κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρων καθ’ όλη την διάρκεια του στους φιλάθλους που τον παρακολούθησαν. Ήταν πραγματικά ένας τελικός! Για την ιστορία το τουρνουά κατέκτησαν οι Τιμωροί από την Αρχαία Ολυμπία οι οποίοι επικράτησαν με 75-64 του Ίφιτου Πύργου ο οποίος μέχρι και το τελευταίο λεπτό πάλεψε για την ανατροπή αφού συνεχώς βρισκόταν κοντά στο σκορ.

Με την λήξη του αγώνα έγινε η απονομή των μεταλλίων από τον πρόεδρο του Πανωλενειακού και αντιδήμαρχο Πύργου κ. Γιάννη Παναγόπουλο στις δυο ομάδες οι οποίες καταχειροκροτήθηκαν! Οι σαμπάνιες που περίμεναν τους νικητές δεν έμειναν για πολύ κλειστές αφού οι παίχτες του Ίφιτου έλουσαν τους «αντιπάλους» τους οι οποίοι με την σειρά τους πανηγύρισαν έξαλα την κατάκτηση του Τουρνουά!

Πηγή: www.ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...