Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

3 Video από την δραματική επιχείρηση της Πυροσβεστικής στην Σταμνά

Όλη την νύχτα αλλά και αύριο θα συνεχιστούν οι έρευνες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ κατά μήκος ενός αρδευτικού δικτύου χιλιομέτρων για την ανεύρεση του οδηγού του αυτοκινήτου που νωρίτερα έπεσε σε αρδευτική διώρυγα στην Σταμνά. 


Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τους άνδρες της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ που μετά την ανέλκυση του αγροτικού αυτοκινήτου από την αρδευτική διώρυγα στην Σταμνά και την διαπίστωση ότι ο οδηγός δεν βρίσκονταν μέσα σε αυτό, θα πρέπει να κάνουν αναζητήσεις κατά μήκος του τεράστιου αρδευτικού δικτύου που καταλήγει στο Ιόνιο!

Η επιχείρηση έχει ήδη ξεκινήσει από το σημείο της πτώσης του αγροτικού και προς τα κάτω. Όλοι ελπίζουν ο άτυχος οδηγός, 45 με 50 ετών από την Άγιο Ηλία, να έχει εγκλωβιστεί σε κοντινό σημείο όπου υπάρχουν «πόρτες» στην διώρυγα, ώστε να τελειώσει και το μαρτύριο των δικών του ανθρώπων. Αν και ο άνδρας θεωρείται αγνοούμενος οι πιθανότητες να είναι ζωντανός είναι μηδαμινές, ενώ είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως κανείς από τους πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο την ώρα της πτώσης του αυτοκινήτου δεν είδαν το σώμα του να απομακρύνεται .
http://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...