Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Στέκι ναρκομανών το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

Το σεισμόπληκτο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, που ακόμη περιμένει την ανακατασκευή του, έχει μετατραπεί σε χώρο συνεύρεσης ναρκομανών και σε εστία μόλυνσης. Τρεις συλλήψεις έγιναν χθες, για χρήση ναρκωτικών.
 
Έντονα είναι τα παράπονα των κατοίκων της περιοχής του 2ου Δημοτικού Σχολείου, που ακόμη περιμένει την ανακατασκευή του, μετά τις ζημιές που υπέστη από τους σεισμούς της Τριχωνίδας, πριν μερικά χρόνια.

Το σχολείο πλέον έχει εγκαταλειφθεί και έχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης. Αυτό όμως είναι το λιγότερο, αφού τους τελευταίους μήνες στον χώρο συχνάζουν περιθωριακά άτομα, γνωστά στην Αστυνομία, που κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Χθες το βράδυ τρία νεαρά άτομα συνελήφθησαν για κατοχή και χρήση χασίς, στο προαύλιο του σχολείου, ενώ περίοικοι ένα πως έχουν βρει πολλές φορές σύριγγες κλπ

Αυτό που τονίζουν γείτονες αλλά και γονείς, είναι πως ο χώρος χρειάζεται πλέον συνεχή επιτήρηση, ενώ θα πρέπει επιτέλους να δοθεί λύση στο κτιριακό πρόβλημα που έχει μείνει στάσιμο από πέρυσι, όταν είχαν δοθεί δεσμεύσεις για την ένταξη του στο ΕΣΠΑ για ανακατασκευή του υπάρχοντος σεισμόπληκτου κτιρίου και ανέγερση ενός ακόμη νέου κτιρίου.


Πηγή: www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...