Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Αχαΐα: Πατέρας και γιος έκλεισαν το δρόμο σε Ι.Χ. και λήστεψαν τον οδηγό

Με τη χρήση βίας έβγαλαν τον οδηγό από το αυτοκίνητο και τον ανάγκασαν με την απειλή μαχαιριού να τους παραδώσει 370 ευρώ που είχε μαζί του και το κινητό του

Σε σπίτια συγγενών και φίλων αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγίου έναν 58χρονο πατέρα και τον 19χρονο γιο του, οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί μετά την ένοπλη ληστεία που διέπραξαν το μεσημέρι της Παρασκευής σε βάρος του οδηγού ενός Ι.Χ.!

Πατέρας και γιος επέβαιναν σε αγροτικό φορτηγάκι, με το οποίο έκλεισαν το δρόμο στο όχημα που οδηγούσε ένας 63χρονος στη Ροδοδάφνη Αχαΐας και κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν. Με τη χρήση βίας έβγαλαν τον οδηγό από το αυτοκίνητο και τον ανάγκασαν με την απειλή μαχαιριού να τους παραδώσει 370 ευρώ που είχε μαζί του και το κινητό του.

Αμέσως μετά διέφυγαν με το φορτηγάκι, αλλά το θύμα συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας και τον έδωσε στους αστυνομικούς, που δεν άργησαν να εξακριβώσουν την ταυτότητα των δραστών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αιγίου και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...